Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fertő-tavi túrák képes leírás - Fertő-tó.tlap.hu
részletek »

Fertő-tavi túrák - Fertő-tó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferto-to.tlap.hu » Fertő-tavi túrák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Élmények Fertő-tavi túráról

Élmények Fertő-tavi túráról

Fertődről az óra járásának megfelelő irányába azaz Balf felé indultunk. Az első falvakban (Fertőszéplak, Hegykő) a bicikliút kissé meglepően kanyarodott elkerülve a falu központját, de azért nem volt nehéz az úton maradni. Fertőhomokon szépen felújították a bicikliutat. Az első 10-20 km-en még kerestünk a megfelelő sebességet.

Fél kör a Fertő tó körül

Fél kör a Fertő tó körül

Nyugat felé indultunk. Az első falu, Fertőszéplak már teljesen egybenőtt Fertőddel, aki nem figyel észre sem veszi, hogy másik helységben van. A templomnál a bicikliút elkanyarodik a főútról és kisebb utcákon vezet ki egészen a falu végéig. Mostanában aszfaltozták ezeket az utcákat. A falu után van egy kis emelkedő, de nem kell megijedni tőle, nem ez lesz a jellemző, a dombtetőről pedig jól be lehet gurulni a következő faluba.

Hajóhíd

Hajóhíd

Hajónk 96 fő szállítására alkalmas. Az alsó fedett szinten kényelmes ülőhelyek találhatók. A vendégek ellátásáról a szintén itt található büfé és a szakképzett személyzet gondoskodik. A program 1 órás, amely alatt megtekinthető a Fertő-tó magyar területének jellegzetességei.

Hajózás

Hajózás

A Fertő tavi hajózás meghatározó vállalkozása 1989 óta szervezi és biztosítja a magyarországi, fertőrákosi kikötőből az átkelést és a sétahajó utakat a Fertő tó összes kikötőjébe a magyar szakaszon és az ausztriai oldalon. Biztonságos, modern és kényelmes hajóink fűthetőek, mosdóval audio technikával felszereltek, nyitott panorámarésszel és fedett utastérrel is rendelkeznek. Hajóbárunkban hűtött italokat, kávét, frissítőket szolgálunk fel. A Fertő tó legmodernebb és legnagyobb hajója, a Queen Liner a Drescher Line büszkesége akár több mint 300 fő egyidejű hajózását is lehetővé teszi. Flottánk 11 hajója egyidejűleg összesen 1400 vendéget képes fogadni. A flottát hajóinak mindegyikén lehetőség kerékpárszállításra és egyéni igények megvalósítására.

Tuti menü